Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är av vår tid

Funderar och har ett nynnande tänkande
att allt hör samman
På det vis min mamma håller i kaffekoppen gjorde så också min mormor
Jag håller i den gamla kaffekoppen precis som de
älskar att sitta vid köksbordet
och bara känna
bara vänta in
vara i allt
Det är inte komplicerat
att vara här och nu är en myt
allt hänger ihop
vad är vi utan historia?





Fri vers (Fri form) av flickan i spann
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-05 08:46



Bookmark and Share


  axveronika
klockrent!
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann