Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all korthet

Den onda processen uppväxten,
blandade tarotleken med citatkorten.
Mitt ibland all illustrerad andlighet.
Kala ord. Dödarsvärd.
Bitska ironier, och självförnekelse.




Fri vers av Joel Munther
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-09 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther