Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sälen och isberget

Den här simmande sälen är så fet och smidig,
ska vidare nu, men han måste igenom
den trånga tunneln i isberget.
Han måste skalas på en del av den gråfläckiga huden.
Måste utstå smärtan, välja den.
Så svårt för en som aldrig fick välja förut.
Som så lätt glömmer att det alltid är nu.




Fri vers av Joel Munther
Läst 254 gånger
Publicerad 2009-04-09 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther