Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atlantis

Atlantis
Nu kommer jag till dig
Titta!
Allmänningen är visst ett hav idag
Jag rör mig inte
Flyter över böljande grönt
Nu kommer jag till dig




Fri vers av Joel Munther
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-04-09 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther