Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon för mig

Sommaren gick,
och jag drogs runt som av en osynlig hand.
Låtsat uppsluppen.
Betalade priset för att få tillhöra,
men satt mest för mig själv,
var någon annanstans.
Tänkte på dig, och frågan kom tillbaks till mig.
Som ett eko från den inre evighetens dalgångar och berg.
Skickar den tillbaks till dig.
Vem är någon för mig?




Fri vers av Joel Munther
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-04-09 13:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vemod, vackert skrivet
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther