Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara med någon

Att vara med någon.
Att sträva in i någon annans själ.
Dela vårdnaden om skuggorna,
träda in i den horisontlösa öknen.
Försiktigt, försiktigt trevandes.
Din hand i min hand.
Mitt liv för din famn,
för vilan, den sanna utsövdheten,
medans du pysslar,
och regnet,
som läskbubblors mjuka sorl,
vattnar din trädgård, precis innan sommaren.
Medans vi fortfarande saknar den.




Fri vers av Joel Munther
Läst 257 gånger
Publicerad 2009-04-09 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther