Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förbjudna

I smyg vandrar ögonen
genom täckande dimma.
I hemlighet
alltid i hemlighet
All vilja får man inte göra sig av med
Man får inte
Får inte titta
Så jag blundar
tittar ner
låtsas likgiltigt inte bry mig
om vad du är för sorts männsika

Men jag bryr mig
hela tiden
och jag vet du borde veta

Jag mår så dåligt
bara av att varje gång vi ses
inte få vara så nära
att ha deadline utritad
och veta att jag inte klarar av den.




Fri vers av Konnichiwa
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-09 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa