Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till föräldrar

vänner

kärlek

och

kk




Inte hel

Att inte fungera men ändå agera.

Att lägga ihop svaren för att lindra såren.

Att dra bort verklighetens skygglappar från era ögon så ni kan se den kvinna som jag faktiskt har utvecklats till.

Att existera utan att fundera.

Att binda dina armar bakom din rygg utan att såra.

Att lägga band på min ilska för den oförståelse ni levererar.

 

Att älska utan förpliktelser, att ge utan att begära något i gengäld.

 

Att leva utan att flyga.

 

Att blunda men trots det se livet i klarhet.

 

Skapar frågetecken och skevhet.

 

Blir alla mödrars skräck när nattens blindhet slår till.

Smörj mig med dina sinnen.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 224 gånger
Publicerad 2009-04-09 16:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som ett litet credo, den här texten. Att älska utan förpliktelser, finns det något vackrare...? Kanske måste man också ibland blunda för att verkligen kunna se. Vet egentligen inte hur jag som läsare ska tyda den här dikten, men tror mig dock ändå kunna ana något slags Hopp, även om oförståelse nog är många människors lott på denna kalla och bistra jord.
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy