Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbruten kyss

Jag stal ditt andetag
andedräkt
precis innan den nådde mig

och det blev ingenting

förutom din fukt
på min läpp
och din lukt
på mina kläder
i mitt hår

och om du återkommer
så hoppas jag att jag får

det du aldrig gav

För inser du
vad som nästan hände nyss?

Du är skyldig mig en kyss




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-10 00:16



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jättesnyggt fångat..kyssen som inte blev av..just då!!!!:)
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet