Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan på vägen hem från en kärlekslös och misslyckad fylla en kall februari natt.


Tunga steg

Det är svårt att låta benen bära
när man inte vet varför man går
där går ett par som utstrålar kärlek och jag tänker
den kunde varit vår

vintern hänger kvar i staden
som ett sista försök
att frysa ute allt jag har kvar
den lyckas och allt mitt hopp går upp i rök

paret som håller i hand
är lyckligt omedvetna om
det finns få som har förunnat
att känna just som dom

det krävs mycket av en för att orka
se det goda i livet när allt är täckt av missär
vägen är tung och brant
men obefintlig för den som är kär




Fri vers av Erik.J
Läst 284 gånger
Publicerad 2009-04-10 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J