Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grepp


vindbyar kastar
runt mig

jag vinglar
ensam

livet har släppt
sitt tag om mig

och jag famlar
efter grepp

som inte
finns






Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 465 gånger
Publicerad 2009-04-10 16:16



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Utsökt!
2009-06-09

    snöö
Jag tycker om denna dikt. Med få ord säger den mycket om hur livet kan kännas ibland.
2009-05-12

  Annie b'larsson VIP
Ulf Lagerholm har formulerat mycket av vad jag känner inför din text.
Jag tror inte livet släpper sitt tag om en människa. Det vill inte det. Håll fast och släpp inte bara. Man vill kasta ut en livboj...här...!!
2009-04-12

    Melona
jag läser den
och förstår som jag förstår
eller känner
den som jag kan just nu

för fy fan
vad träffande.

rakt i bullseye,
eller snarare i hjärtat!
2009-04-10

  Ulf Lagerholm
jag önskar sluta en luftig och bärande vinge kring detta skri i vinden, i natten

mitt sinne cirklar över raderna, ord som dessa kommer aldrig att vara allena under den skuggan
2009-04-10

  KristinaE
.. väl fångat med ord som beskriver våra livs skörhet!
2009-04-10

  Cris
Du skapar den märkliga känslan som man kan få när livet inte vill hålla sig alltför väl med en.
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist