Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om andras åsikter

Ingen kram
inte denna gång
ingen hälsning
inte något sånt.

När vi ses imorgon
när vi ses nångång
kan du tänka på din hälsa
kan du tänka på min näve.

Om du lyckas lära dig
om jag lyckas lära mig
kan du fatta läget
kan jag kanske ducka dig.

Om och när men aldrig ingenting
aldrig kan jag ducka dig
aldrig kan du låta bli, att se mig
men att inte kramas
jo, det går bra.




Fri vers av ellinor lind
Läst 264 gånger
Publicerad 2009-04-11 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellinor lind