Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm över hela dygnet




På natten fylls mina drömmar hur du tar med mig på vår livs resa


Tankar som får mig att le med ett hjärta som slår fortare och fortare


Hur vi utvecklar ett eget språk som gör att vi blir ett


När sinnen omfamnas att läsa vad den andre tänker innan den tänkt


Hur nya dimensioner av glädje och kärlek utvecklas med innerlig passion


Morgonen är som dagen till ett leende av tankar fyllda med lyckorus


Vill somna igen för att fångas i drömmen hur vi tätt kryper intill varandra


Att en dag vakna och inse att drömmen är sann där du ligger bredvid och kysser dig innan du öppnar dina vackra ögon till ditt ljuvliga leende


Varje dag vakna till åtrån när solen lyser upp din kropp


Hur du ler ännu mer då du hittar lappen jag skrivet eller lilla paketet vid din kudde som att mötas av en ros kring din tandborste


Likt morgonens ljuva doft av kärlek skall lyckan harmonisera livet vareviga dygn








Fri vers av JNI
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-04-11 11:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Inte alls dåligt

riktigt bra, faktiskt


bra avslut!
2009-04-23

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI