Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina drömmar


i dagsljuset
fångas
dina
drömmar
i mina
händer




Fri vers av Roula O
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-11 13:16



Bookmark and Share


    vide
din dikt ger mig många tankar och associationer... så som riktigt bra poesi ska göra... :-)
2009-04-14

  Losnall
Dina dikter väcker mina minnen!
2009-04-13

  Junitvillingen
Helt ljuvliga ord! Underbar poesi!
2009-04-12

  Lejonhjärtas poesi
Underbart är när drömmar fångas upp för att förverkligas, gott gott!
2009-04-12

  ramsesII
levande o lockande.../
2009-04-12

  Eaglemountains VIP
Behagligt vackert skrivet, min fina vän .....
2009-04-12

    ej medlem längre
Vackert!
2009-04-11

  Per Rydberg
Hur enkelt som helst, kan det tyckas. Du lägger ihop orden på det mest smakfulla sätt - det är konst. Stor läsupplevelse!
2009-04-11

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O