Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bräckliga vingar



Likt de första vingslagen från fågelungen som försöker få luft under vingarna


Eller som när fjärilen skall ta sig fram med sina bräckliga vingar i motvinden


Hur vindar ändrar riktning men kämpar vidare för att lära sig flyga


Vill flyga nu till skyarna mot drömmars mål


Där vingarna är starka nog att bära mig hela vägen fram




Fri vers av JNI
Läst 301 gånger
Publicerad 2009-04-11 13:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Den sista raden knyter ihop hela texten - som jag för övrigt gillar massor. Fint formulerat.
2009-04-20

  Sladjana Zubcevic
"Vill flyga nu till skyarna mot drömmars mål


Där vingarna är starka nog att bära mig hela vägen fram"
Vackert och mycket stark!
2009-04-18

  Michaela Dutius
Önskar dig de starka vingarna som bär enda fram....vacker dikt
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI