Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naiv text....


Tro...


De som inte vill tro
har valt det

de som vill tro
har valt det

svårare än så är det
ej

låt oss skaka hand på det
istället för att
kriga




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2009-04-11 19:45



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
jag tror på vänlighet också
2009-04-12

  Junitvillingen
Så kloka ord! Om vi alla bara skulle respektera varandras
" tyck och tänk " vore mycket vunnet. Alla har SIN tro eller
" icke-tro ", men alla tror ändå på NÅGOT. Varför kriga om sånt?
2009-04-12

  Suzy med punkterna
Vore fantastiskt.
Krigen skulle stoppas i både stor som liten mening.
Tyvärr så vill inte alla se andra än sig själva.
2009-04-11

  peter markurth
detta funkar ej i praktiken, då ej många ser det som du, i djupet av sin själ, tyvärr...
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP