Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtiden är nu

att våga
stå alldeles
stilla

att våga
låta livet
komma mig till mötes

att våga
vänta

att våga
förlita mig på
det som är
nu

nuets varande
timmen är
slagen

framtiden
är nu.




Fri vers av Desire'e
Läst 136 gånger
Publicerad 2009-04-11 22:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superbt och uppmuntrande.

"I´m living in the future", som Talking Heads sjöng.
2009-04-11

  Water
Där satte du ner foten ordentligt
*applåd*
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e