Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vill du ha

Jag

din nyfikenhet
väcker

jag

frågar..vad är det som gör det

vad
vill du ha

vad
är jag
beredd
att ge

om

jag öppnar
mitt hjärta

om

jag låter
dig
komma in

gör du



det samma.




Fri vers av Desire'e
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-12 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e