Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handen passerar mitt sargade hjärta

Vi svävar över
en vit äng

Du försöker ta på mig
utan resultat

För mig är du
osynlig

Finns inte

Handen går rakt
igenom mitt
sargade tonårshjärta

Du har brutit dina kvistar
och kommit halvvägs på mina

Jag klarade aldrig dig




Fri vers av Andreas Sjöström
Läst 612 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-12 18:31



Bookmark and Share


  JessicaB
Vackert skrivet! :)
2009-04-15

  CJ
vackert!
2009-04-14

  ramsesII
magiskt tilltalande.../
2009-04-13

  När vi blir strukturer
Känsla, ja. Verkligen.
2009-04-13

  peter markurth
känsla.....
2009-04-13

    Lindizz
Mycket djup och känsla i dina ord, gillas.
2009-04-12

  Sturesdotter
Fick fundera (o fick hjälp av dig) vad du menade; precis som en bra text ska...väcka frågor, ställa inre frågor..

bra!
2009-04-12

  Junitvillingen
Orden känns verkligen...gillar ditt sätt att uttrycka dig...detta är poesi när den är som bäst:-)
2009-04-12

  Vinkelns
Skirt, vackert och känslan av insikt. En text man gärna läser igen.
Bra metaforer, den känns verkligen.
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström