Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåren

Så innerligt tyst

mitt hjärta

Tåren som spränger genom

ögats gräns


Tyst och tomt

ekot i själen

Det känns

jag fanns

jag lever knappt alls


Sliter och drar

vill ut någonstans

Det mörka

ligger därunder


Det som gör ont i själen

i det blånande djup

Kommer fram som en tår

på kinden




Fri vers av sulimaa
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-13 00:08



Bookmark and Share


  issac.a.m
dina ord berör...
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa