Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturkraft

Mångfalden blir tydlig

klar

De är föränderliga

som kameleonten

Redo till omvandling

som följer mitt hjärtas slag


Som tidvattnet

sköljer de fram

Långsamt

sakta rinnande

ökande porlande

lavinartade

Känslosamt forsande

släpper ut själens

innersta svarta


Bildar ett spår

över upphöjt landskap

Banar väg

strävar neråt


Lossar band

som håller själen

Öppnar upp

en flod drar fram

Strävhet

Spåret finns kvar

efter tåren

som reste på kinden




Fri vers av sulimaa
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-13 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa