Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan inte värja sig mot livet....


Jag är


Hur kunde jag

jag är så arg

besviken sviken

Tömd på illusioner

trött


Trötthetens filt

ligger tung över min kropp

Syns jag

finns jag


Jag är

jag får vara

Utan tillåtelse

utan bekräftelse

Levande

Jag är


Någonstans vaknar gryningen

inom mig

Frihetens smak

solig söt

livgivande



Andetagen

går på djupet

nu

Lugnet böljar

genom mina ådror


Stark stolt

vacker

Livsviktig insida

tar plats

Tillåter sig att synas

kommer fram


Drar mig mot ljuset

jag kliver fram

Jag lever

jag lever

Nu

Jag är




Fri vers av sulimaa
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-13 00:32



Bookmark and Share


  Water VIP
Vilken insikt i denna process.
"Trötthetens filt" vilket uttryck *L*
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa