Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vackraste kärleken...till ett barn..


Maja min

Hon sitter här bredvid

intill nära

ändå separerad

ifrån



Vankelmodig

tveksam

inför livet

sin egen person



Skriver

det lossnar ibland

pennan smeker bladen

bladen i hennes själsbok



Böjd nacke

mjuka fjun

så vacker

så underbar



Ser henne

som hon var då

min lilla baby

full av tillit

till livet



Insikt kommer

livet leder henne

dit hon ska

dit det är menat



In till djupet

in i hennes själ

förtröstan



Insikt kommer....




Fri vers av sulimaa
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-13 00:39



Bookmark and Share


  Ellen Vivelavita VIP
Det finaste man kan förmedla till sina barn, tror jag...

"Insikt kommer

livet leder henne

dit hon ska

dit det är menat"


Berörande dikt!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa