Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med fötterna på jorden




Karlavagnen ovanför ditt huvud



du tittar upp


förvånad


över hur liten du blev



förvånad


över varför du vill vara stor


















Övriga genrer av När vi blir strukturer
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-04-13 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer