Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bort från komprimerade pappkartonger, stressade uteserveringar, surt gladpack och självdestruktivitet.


Komprimerade pappkartonger








jag tycker om din verklighet

jag vill bort från min












Övriga genrer av När vi blir strukturer
Läst 243 gånger
Publicerad 2009-04-13 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer