Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minnet av Anders 3 april 1960 - 12 april 2007 - Love YOu!!!


Ikväll är det party i himlen


Livet är bräckligt
och gud vill ha hos sig
dom som han älskar mest

Men har gud rätt
att kalla till sig dom
vi älskar mest?

Är jag en egoist
som tycker
att ditt liv var för kort

Har jag fel
när jag vill
själv gå bort

Byta plats med dig
så du kunde leva vidare
finnas till dom som saknar dig mest…

Även om de är jag…
fast jag inte fanns där
men Du fanns i mitt hjärta

och från mitt hjärta
kan du aldrig försvinna
du lever vidare…

I mina minnen
skratten som vi delade
och i sorgsnas stunder då livet såg hoplöst ut


vet ingen som är så generös som du



Vila i fred Anders…
må gud vara lycklig nu
när han äntligen fick dig tillbaka…

Du var bara här till låns…
Tackar honom för det


Ikväll är det party i himlen
...
och jag fäller några tårar till




Fri vers av BlåhäXa
Läst 289 gånger
Publicerad 2009-04-13 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa