Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan





De två stolta svanarna

seglar upp vid horisonten

medan

jag tänker på din blick


Allt är tomhet

efter dig


Jag skapar

en värld av språk,

frihet

en värld av ord


Jag beskriver något

som inte finns

men

som ändå finns

i min själ




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 940 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-13 21:38



Bookmark and Share


  stella
Denna slags tomhet som vi önskar vi kunde fylla. Väl skrivet!
2009-05-23

  Maria T
Som inte finns men
som ändå finns
långt där inne i själen.
En längtan
2009-05-01

  Bibbi VIP
Känner igen det här.

"Jag beskriver något

som inte finns

men

som ändå finns

i min själ"

Bokmärke
2009-04-19

  En strimma av guld
Poesi som är så fint skriven.
2009-04-17

  Eaglemountains VIP
Så fint skrivet om längtan, om något fint, som inte existerar, men som ändå finns i Din själ
2009-04-16

    Bim
....att längta efter någon som kanske är en själ i universums tredje sfär,-det är ett mödosamt arbete,-man vill inte glömma men man orkar inte behålla minnet på en nivå där det gör mer illa än trevnad.
Som tur är kan man tydligen lära sig undan för undan på vilket sätt livet skall släppa igenom solskenet.Fin skrivet av dig,-tack för läsning,-bokmärker
2009-04-15

  Gisela Nordell
vackert uttryckt
i rena drag
2009-04-14

  Miss Mod
Ja vi människor har ju orden, på gott och ont och kan beskriva, som Du kan.
2009-04-14

    ej medlem längre
En mjuk och varm läsupplevelse är din fina dikt.
2009-04-14

  Suzy med punkterna
Rent och naket, väldigt vackert
2009-04-14

  En strimma av guld
Vilken finstämd dikt. Den tyckte jag mycket om. Ord är värdefulla och betyder mycket.
2009-04-14

    Lindizz
Så vackra rader..applåder.
2009-04-14

  dalida_bl
Jag beskriver något

som inte finns

men

som ändå finns

i min själ.......

*tänker*...*dagens ängel*

Super!
2009-04-13

  issac.a.m
Jag skapar

en värld av språk,

frihet

en värld av ord
Underbart....
2009-04-13

  friheten
Wonderufl written
2009-04-13

  Cosmic Johanna
Känns äkta varenda ord...

vackert skrivet poetissa.
2009-04-13

  Roula O
underbart vackra rader
2009-04-13

  * Ammi *
Ja.. så underbart...
**

"Jag beskriver något

som inte finns

men

som ändå finns

i min själ"
2009-04-13

  Gisela Nordell
Vemodigt och vackert
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP