Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reell eskapism


Otydligt
formuleras målet
genom en ändlös
strävan

Upplöst
varje intention
med mening

Inte längre
förvånad
när lommarna
flyger på rygg

Förvandlat
till ett viktlöst
språng
blir väntan
på morgonen




Fri vers av C.Källner
Läst 390 gånger
Publicerad 2009-04-13 22:24



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Leende läses den sköna flykt med drömska bilder, som leder till morgonen. Så snyggt!
2009-04-15

  peter markurth
bra upplägg, känsla
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

C.Källner
C.Källner