Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt

Pelle kom hem
Öppnade dörren och ropade
Inget svar
Ingen syster son skrek
Ingen pappa som svarade
Bara tomhet

Han springer in och ropar igen
Tystnad
Ett till rop utan svar

Han söker i alla rum
hittar bara tomhet
tomma ytor som skriker om vilka som borde vara där

I det sista rummet stannar han till i dörren
Förlamad av skräck
Oförmögen att röra sig
Där på golvet
Brevid hans pappa och lillasyster
Båda med en kniv i hjärtat
Ligger ett brev

Han struntar i brevet
Struntar i allt
Ringer ambulans
När de kommer fram är det för sent
Båda är redan döda
Inklivna i dödens land

Veckor
Månader passerar

Pelle blir aldrig sig själv igen

Flera år går
Pelle saknar en bit av sig själv

Han kan aldrig finna de försvunna pusselbitarna
Han kan aldrig bli hel igen

Men han kan hitta nya pusselbitar

Och så går livet vidare...





Fri vers av sozara
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-13 22:43



Bookmark and Share


    asdfgh
Vilken ... otroligt sorglig, men på något sätt häftig, text.
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara