Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten varning...


"Brun-och Svartskjortorna finns även här !"

Vissa kommentarer tyder på att dessa Högerextremister, hänsynslösa personer med diktatoriska grundtankar, nära besläktade med Fascister , Rasister och Nazister, har börjat florera här på poeter igen ! Deras gift kan ofta vara väl dolt, men bygger ofta på att ifrågasätta trovärdigheten hos människor med vänsteråsikter. Så se upp med dem ! Ofta är de välartikulerade men Vänsterhatet lyser igenom om man pressar dem lite.

-----




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 320 gånger
Publicerad 2009-04-14 00:09



Bookmark and Share


  "Dempa"
Ut med brunskjortorna.

Reclaim poeter.se!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska