Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Winnerbäck-sucker...


Brandsläckare

Du är någonstans i skogen
"snårigt och svart"
där har du aldrig vart"
och jag är på mitt rum
"tretton trapp..(steg) opp"
sedan bara några steg till höger
där har du varit
men min önskan är
att du aldrig återvänder
för
"det blod som jag trodde var stilla"
vilar inte nu
och det gör mig mera ont
än dina avsked
dina ögon
dina ord
"det är visst nån som är tillbaka"
jag trodde allt var över
det har bara börjat om
"men vi kommer aldrig vidare
om vi bara lutar oss tillbaks"
någonstans måste det ta slut
och det gör det
nu.




Fri vers av ellinor lind
Läst 394 gånger
Publicerad 2009-04-14 02:52



Bookmark and Share


  Malinosa
Vilken underbar dikt med min definitiva favorit....
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

ellinor lind