Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag förstod jag att jag hade hittat mig en "man" som hade Peter Pan syndrom...<br>


Han som målade himlen grå och tvättade regnbågen i 90 grader

Mitt hjärta är som en liten tvåa och han flyttade in där en vacker höstmorgon när solen lös som klaraste och jag var så trött efter nattjobbet att jag hade tappat bort mitt omdöme totalt.

Men så hamna han där – i mitt hjärta och så småningom började han rumstera om sitt nya bo.

De övriga hyresgästerna fick flytt ut i hallen för en gökunge som han behövde all plats i världen. Det ena rummet av tvåan blev helt hans – och efter ett tag började han känna sig mer och mer rebellisk.

Klagomål över hans beteende fick sina konsekvenser – det ryktades att jag hade blivit tokig och många flyttade ut av ren frustation att jag inte förstod bättre.

De rosenröda väggarna i mitt hjärta hade han fyllt med graffiti målningar – hårda slagsord i stålgråa färger. Fönstren täppte han igen så att ingen solstråle kunde fylla mitt hjärta med ljus igen.

Mitt hjärta har storknat – det liknar ett litet russin, men det goda nyheterna är att Han har flyttat ut – javisst mitt hjärta behöver en totalrenovering men hellre det än att den förbli en dunkel katakomb.

 

*en krympt tvåa är ledig till uthyrning*




Fri vers av BlåhäXa
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-14 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa