Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt som jag aldrig delade med mig till berörd part.


Du är mitt solsken

Solen skiner igen och färgar min trädgård
med glada minnen.
Minnen av din hud mot min.
Dina ögon som smeker över mig.
Kärleksfulla läppar som lockar mina
till leenden och skratt.




Fri vers av Mika Boström
Läst 281 gånger
Publicerad 2009-04-14 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström