Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urtider

Jag slår inte ihjäl djur
Jag slår ihjäl dagar,
mördar veckor,
sätter mig ner
och gör som jag behagar.

Man kan inte skriva svin
på en brojlerbil.

Jag mördar mitt liv.
Dräper det,
timma för timma,
stryper det,
minut för minut
Ibland kan man undra
hur man står ut.

Man blir vad man äter
en grönsak utan hjärna.

Men som mamma sa;
Var rädd om dig,
det kan vara över på en hundradels sekund.

Jag är inte sån,
jag är inte som dom.
Jag har inte tid att lida.




Fri vers av Mayflyer
Läst 317 gånger
Utvald text
Publicerad 2009-04-15 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer