Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is på din ruta

Din röst igenom min
du får allting att flyta
Inget går in, men jag låtsas förstå
att du inte lyssnar.

Du har is på din ruta
is på din ruta
Vi ser hur du ser ut
Is på din ruta

Din röst igenom min
rummet fullt av speglar och minnen,
inget går ut, dina ögon är fast
fastfrusna i mina.

Du har is på din ruta
is på din ruta
Alla ser hur du ser ut
tyst du är mute:ad.

Din mun i mot min
det här är konstgjord andning
Alla andra går ut, men du sitter kvar
och låter det smälta
in.




Fri vers av Mayflyer
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-20 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer