Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart magi

Kärlek är magi
som blir svart
när vi släcker ner.
Svårt att se in genom
nerdragna gardiner.




Fri vers av Mayflyer
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer