Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en älskades famntag

...

vågorna

slår mot
stranden

omsluter
mig

som en
älskades
famntag

stillhet,tystnad

ljumma
vindar

solen

himlen

värmen
som
hettar

vattnet
som
svalkar.




Fri vers av Desire'e
Läst 113 gånger
Publicerad 2009-04-15 15:13



Bookmark and Share


  Rockalex
känns bra
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e