Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attraktion

Scen i väntrummet:

Jag har gått ner två kilo
de senaste fem dagarna
men det syns inte
på min kropp

Du förstör bara dig själv

Och det är då
jag faller bakåt

till perfektion och kontroll
lägger godiset i soporna
under avföringen
och lovar mig att

aldrig mer

jag skulle vara så bra
mycket bättre än alla
som överlever




Fri vers av Agnieszka
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-15 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka