Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGAR

 

 

Kan inte alla dagar få vara bra dagar

Dagar utan ångest

Dagar utan sorgen

Dagar utan tvången

 

Idag blev dagen så bra till slut

Händelser en bukett med vårblommor i min hand

Tack för vasen med vårblommorna på matbordet som doftar gott och lyser upp 

Att jag kunde böja mig ned att plocka blommorna i år

Tacksamhet att mina ben går

Tacksamhet över min underbara katt neo

 

Dagar då bara allt känns oki

Tänk om alla dagar kunde få vara som idag

När jag gick i mitt stora

Vitsippehav   




Fri vers av Fånga dagen
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-04-15 21:34



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Dessa dagar
förgyller tillvaron,
ger kraft
även när man
tänker på dem!
2009-04-18

  Eva Langrath VIP
En god dag att minnas. Tack att du delar.

Eva
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen