Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldfängt!

 

Jag är en allmänfara!
Borde inte få gå lös
i lättantändligt gräs
Jag borde låsas in
när solen skiner
och inte släppas ut
förrän det regnar...


 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 252 gånger
Publicerad 2009-04-16 16:15



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det pyr och väser i dina ord, det kan vara ilska men också sprallande lycka, allt sånt kan väcka lite osäkerhet hos de man möter, men också hos sig själv...Härligt och explosivt skrivet!!
2009-04-16

  Eva Langrath VIP
Hoppsan hoppsan får väl ta vattenhinken i handen ifall vi möts:)
Eva
2009-04-16

  Lili Samuelsson VIP
hoppsan, här är det hett
gillar det enkla, rakt på bara sådär, i det här,snyggt
2009-04-16

  Carola Zettergren
Oups...en olycka händer så lätt.hmmm
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger