Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naket till beskådande

Jag
skriver

jag
målar

jag
häver ur mig
av det som finns
i min
själ

jag
tömmer

jag
lämnar ut
mig
själv

blottlägger

och

låter mig naket
stå
till
beskådande.




Fri vers av Desire'e
Läst 156 gånger
Publicerad 2009-04-16 19:37



Bookmark and Share


  Rockalex
ha ha ha

härligt

vilken fläkt
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e