Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Myrr

skållade en tretti-femti myror till frukost instant kill inte som stora Ajaxdöden den lämnar förresten en sån besk eftersmak de gick längs livets stig som jag valt att kalla den dumma jävlar rätt ner i diskhon för att lapa härsket kött fram och tillbaka gick de lugnt och sansat hade jag satt på gasen 4dl klorindränkt vatten inte mitt val, men vad gör man? tripp tripp tripp splasch


Fri vers av Linen
Läst 536 gånger
Publicerad 2009-04-17 00:42Bookmark and Share


    resilient
älskar sista raden. Och resten med.
2009-05-19

  Johan Bergstjärna
Så gör jag varje dag med 4000 demoner & onda väsen...
2009-04-30

  Vildand VIP
... smile !! :)
2009-04-26

  Per Teofilusson
Faraomyror? Gick inte ett annat slags folk så en gång i urtiden? Jo, nog är det ett ljudligt och bildrikt språk du bär på. Här strösslar du som flingor i filen. Knapr, knap.
2009-04-17

  Inkarasilas
Oh my gaaaahd, en hel koloni, tänk om de var fransmän. Ledarmyran längst fram - Combien coûte le billet pour SWEDEN ? och resten oui oui med små mikroskopiska baskrar på huvudet och du där mes kastrullen. Bara bara. SPLASH och de liggande på sidan kippandes efter luft - Aidez-moi, s'il vous plaît ! och så den rykande helvetesfloden sipprandes över deras tusentals släktingar alla sugna på Tartarbiff, men vad får de aaaaaah döden fast de skrek de Laissez-moi tranquille ! Ne me touchez pas ! Oooh sov du gott. Myrmörderska! Din din Myrra! ...tripp tripp tripp splasch. Oh yeah you make me giggle :)
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Linen
Linen