Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indianen sade: "Din skalp luktar tånaglar." In Absurdum kort och gott, gott folk


OrdHopKok (Abedon)

Alldeles söndermumlad

Går upp och gnuggar gluggarna

Ta det bara, vem kan jag
önska att förvärra saker för?

Skall, om att klia örat motsols

Intet förökar sig... snabbt(!)

Vaknar med minnet av en kvastfening
i mitt valthorn.




Återtog den himmelska tronen

Inga problem, den var tom.

Anklagelsen är avsaknad av vett

Seraferna applåderar jublande

Jag stod och vann mitt tärningskast mot

en tam snIgel

Valsa in på din egen bekostnad

Kadren står med fredsfördrag i KRONAn Lyckosamt

nog har Jag mitt vokabulär redo

Ingen skada skedd som inte kan elimineras



Letar efter den enes mened i den andres svar

Saknar verkligen Intet.

Helt plötsligt
föds jag

Världen sa inte hej...

Jag vill ha en ny konsonant i present




Svammel

Vad har du haft för dig så länge

du inte levt?





Vadar genom en kladdkakeöken

Nej förresten, det är geggamoja, rätt av mig.

Snubblade över en osynlig grammofon utan meddelandet som löd:

"Juicen är slut snart om du inte skyndar dig."

Varpå jag tände mitt tomtebloss




Såg trattkantareller av minst ett kilo overklighet

I min källare, precis som
den där
elden har en tofs
Jag inte känns vid.




Spelar rollen som spelare av en roll som rollon and on and on and on...

Tummar rullarna med ett likgiltigt skratt 8-S

Förvarar ett varför bakom varje ombak av varje bakomliggande mening
inga men någonsin kan sinka någon med ett blylod

Dolb(l)y surround do not make donuts to nuts, so I said:

"But of course my butt is off course!"




Hänger mig gärneh

åt folk som hänger upp sammanhängande klädhängare

inuti mitt hjärnkontor


Tar ut oändliga summor
från mitt (h)järnspökes konto

på minus en nanosekund




Absurditeten i verkligheten vandaliseras omsorgsfullt

av skarpsynta slöskyttar skapta utav

vax och damm






























Pilutta dig...




Övriga genrer av PratRisk
Läst 237 gånger
Publicerad 2009-04-17 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk