Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det du inte ser skrivet betyder


kroppsspråk

du sitter

bortvänd...

vad menar du?

skruvar dig

rakt

mot

mig
sliter du ut

outtalade ord

min kropp

ändå inte

rör vid

din hand

med

min

med

syfte




Fri vers av PratRisk
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk