Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mest tragikomiskt


Trasdocka

Vill du äga mig?

Utan ansvar...


Vill du damma av mig?

Utan ett rent psyke...


Vill du ha återköpsrätt?

Utan ett kvitto...



Varför gick du in i en återvändsgränd?

Och gled med ögonen över mig...





Har du ingen spegel?




Fri vers av PratRisk
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-23 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk