Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtslag

hon önskade sig lycklig
och för en gångs skull
var hon den som fick vad hon önskade
för en liten stund

och hennes hjärta kände lycka
när ett annat dunkade i samma takt
bredvid
och cd-spelaren
spelade
José Gonzales Heartbeats

(och ge mig något som kan stoppa tiden)

men alla stunder
tar slut




Fri vers av fredagar
Läst 370 gånger
Publicerad 2009-04-17 08:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin poesi med hjärta och tid som önskestunder
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

fredagar
fredagar