Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ajsomensommarvals

Noli me tangere

För det gör så förbannat ont när du tar på mig.

Men det gör mer ont när du inte är här.

Ändå sitter du där. Nära, ett futtigt stenkast bort.
jag kan bara resa mig upp och gå till dig.

Men du vill nog inte ha mig längre.

 

Nej du har stängt den förbannade dörren.

Så jag föll utåt andades salva i vida cirklar och lät dina fingrars kärlek sprida sig över en annan kvinnas kropp.

Jag lät tangoparet dansa tills dina fingrar sa stopp.

 

Jag stod ute i dimman helt av. helt ur. Blekt.

 

Avlsagen.

 

För utan dina andetag är jag billigare än vad hon någonsin var.

 

Vart tog du vägen och vad gjorde jag för fel?




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-04-17 13:42



Bookmark and Share


  Desert dust
"För utan dina andetag är jag billigare än vad hon någonsin var."

Ja jävlar vad jag känner igen mig.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy