Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magens hjärna


En man har gjort ett konstverk av människotarmar.
Knutit dem i omslingrande spiraler till en tät knut, något avlång,
inte olik ett däggdjurs hjärna.
Han säger att det blir det sista han gör,
medans han med ett rakblad drar ett snitt över sin buk,
och för in konstverket,
som han i sin döende utandning döper till magens hjärna.




Fri vers av Joel Munther
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 15:31



Bookmark and Share


  Erikjohansson
dekadens!
Underbart!
/Erik
2009-04-26

  Sturesdotter
Fy hundan så räligt!
Men ....jag förstår tanken!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther