Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting


i livet

handlar om

det ouppnåeliga




så varför kämpa min vän?

när du vet

att himlen inte har något slut



varför kämpa för något

du aldrig kommer att nå



se lyckan

i det som finns

se lyckan

i det som är

se lyckan

i det du kan fånga



se lyckan

i det som kallas kärlek




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 19:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker
2009-06-03

  Eaglemountains VIP
Mycket viktigt innehåll i dessa rader! APPLÅD!
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP