Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vid horisonten






Mellan dagar och nätter

mellan nätter och dagar


Det finns mycket av dig

i mitt hjärta

och

i min själ


Där vid horisonten

väntar jag på dig


Jag behöver dig

som ska värma

mitt sönderslitna hjärta


Jag behöver dig

som ska skratta och gråta

tillsammans med mig


Jag behöver dig ...


Nu när längtan

tar livet av mig


Där vid horisonten

väntar jag på dig

för att

födas på nytt







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1047 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-17 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och vågen
fortsatte
förbi horisonten

vidare
vidare

en dag
kommer den
tillbaka
2009-05-19

  Gisela Nordell
underbart och bilden passar
så fint till de starkt berörande
raderna!Du starka själ och kvinna!
2009-04-30

  Losnall
Du skriver så fint.
2009-04-23

  Bibbi VIP
Orden griper tag i mig verkligen.
2009-04-19

  Ewa Flower
Vilken härligt längtan som bejakas!
2009-04-19

  Eaglemountains VIP
Längtansfull och berörande ....
2009-04-19

  issac.a.m
Vackert..
2009-04-18

  JNI
väldigt vackert skrivet!

fångar väldigt bra den bilden du valt
2009-04-18

  Elaine.S VIP
Längtan lever intensivt och kan bli starkare
än lusten till livet

"Nu när längtan

tar livet av mig"

Mycket känslor i dina ord..
2009-04-18

  Gunnar Norrman
Drömmande, mjukt och stilla, flödar dina ord fram och blir vacker poesi, som gläder mig att läsa.
2009-04-18

  Roula O
vacker skrivet om längtan...
2009-04-17

  Eva Langrath VIP
Längtande väntan

Eva
2009-04-17

  Suzy med punkterna
Längtansfullt väntande.
Vackert
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic